Retourneren

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop of per e-mail, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De consument verzendt de te retourneren artikelen met de pakbon direct, maar in ieder geval binnen veertien dagen aan Trendies on tour. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de consument.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij/zij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij/zij het product wenst te behouden. Indien hij/zij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.

Zie hier de algemene voorwaarden voor meer informatie over retourneren.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

  1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
  2. Plak een sticker of duidelijk wit papier met ons retour adres op het pakket.
  3. [retour adres: Buitenweg 5, 2931AC Krimpen Aan De Lek]
  4. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een PostNL punt en reken het retourpakket af.
  5. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:

Trendies on Tour
Buitenweg 5, 2931AC
Krimpen Aan De Lek